Akcija Srednja Dob PDF Ispis E-mail

 

Dragi Zapuntelci, zapuntelski zetovi, prijatelji Zapuntela i drugi koji pripadaju generaciji „SREDNJA DOB“.

Program Mjesnog odbora za razdoblje 2010. – 2014. godine obuhvaćeni su radovi na uređenju prostorije „gositione“ u Domu kulture u Zapuntelu.
Želja nam je da se prostorija stavi u stanje da su u njoj može ugodno osjećati i u zimskom i ljetnom periodu, pa je potrebno izvesti slijedeće radove:

-izgradnja septičke jame
-postavljanje vodo instalacije
-prilagodba elektroinstalacije
-nabava i ugradnja mini kužine sa šankom
-nabava i ugradnja klima uređaja
-nabava i ugradnja TV prijemnika
-izrada roštilja (u dvorištu)

U službenim kontaktima koje smo obavili s pročelnikom Gradske uprave zaključili smo da nisu u stanju u cijelosti financirati gore navedeno. Stoga smo na sjednoci VMO Zapuntel održanoj 28.2.2011. odlučili da kopanje i betoniranje septičke jame, dovod i odvod vode, poslove oko elektro instalacije, izrada i postava Alu elemenata, te postava mini kužine izvedu Zapuntelci, zetovi i prijatelji osposobljeni za pojedine poslove, ali bez naknade. Svi ostali koji pripadaju „generaciji srednja dob“ i drugi mole se odraditi jednu dnevnicu na gornjim poslovima te na žiro račun Udruge „Naš Zapuntel“ uplatiti 100,00 kuna, a tko može i više s pozivom na broj (vidi dolje) ili u gotovini, na uplatnicu, kod Žarka Martedića, najdalje do 31. ožujka 2011. godine.

Radovi bi počeli početkom ožujka, a završili krajem travnja – početak svibnja.
Ukoliko ima onih koji žele donirati jedan ili više od gore navedenih aparata neka se jave predsjedniku VMO jer će se takvima uručiti pismena zahvala.
Generacija „SREDNJA DOB“ (osobe koje su ili mogu biti u radnom odnosu) po evidenciji koju posjedujemo broji oko 130 članova.
Nakon Vaše podrške, na prvoj sjednici VMO Zapuntel, izradit će plan radova, te sa voditeljem spomenutih radova Žarkom Martedićem dogovoriti ostale detalje.
Nadamo se da će te se odazvati ovoj našoj akciji koja će nam svima, bez razlike u godinama i spolu omogućiti ugodan boravak u predmetnoj prostoriji i oko nje.

ZA UPLATU NALOGOM ZA PLAĆANJE KORISTITE SLIJEDEĆE PODATKE:

PLATITELJ: X Y
PRIMATELJ: Udruga Naš Zapuntel
MODEL: 67
BROJ ŽIRO RAČUNA: 2484008-1100227200
POZIV NA BROJ: Vaš OIB
OPIS PLAĆANJA: dobr. Prilog, Vaše ime i prezime